Τεχνολογία LED


Οι λαμπτήρες LED αποτελούν επανάσταση στον φωτισμό και αντικαθιστούν άμεσα τους λαμπτήρες πυράκτωσης. Η τεχνολογία LED προσφέρει δυνατότητες που ήταν αδιανόητες μέχρι πριν λίγα χρόνια. Χρησιμοποιούνται για τον φωτισμό αντικειμένων και επιφανειών και σε εφαρμογές δυναμικού φωτισμού με εναλλαγή χρωμάτων και έντασης. Με την χρήση λαμπτήρων LED πετυχαίνεται εξοικονόμηση ενέργειας 80% και παράλληλη μείωση της εκπεμπόμενης θερμότητας, σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης.

Και οι λαμπτήρες αλογόνων τόσο τάσης δικτύου (230V) όσο και χαμηλής τάσης (12V)- πρόκειται να αποσυρθούν σταδιακά από την Ι η Σεπτέμβρη 2009. Οι διαφανείς λαμπτήρες ενεργειακής κλάσης D,E,F και G καθώς επίσης και οι ματ λαμπτήρες αλογόνων δεν πληρούν τις νέες προδιαγραφές. Η ΦΑΣΜΑ σας προσφέρει ολοκληρωμένες εναλλακτικές λύσεις χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας .

Από 1.9.2009 ισχύει:
• Κατάργηση όλων των ματ λαμπτήρων αλογόνων.
• Κατάργηση των διαφανών λαμπτήρων αλογόνων που λειτουργούν στα 230V, Ισχύος 75 watt και Ενεργειακής Κλάσης D,E,F και G.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή τυχόν απορία σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Διευθύνση:
Δερβενακίων 12, Κορυδαλλός, Αθήνα

Τηλ.:
210 4977592
6981 694 035

e-mail:
nliapis@fasma.com.gr
fasma.com.gr@gmail.comfasma.com.gr, 2012 , Όροι χρήσης και πολιτική